KONYA / SELÇUKLU - HAMİDİYE İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

Okulumuz koridorlarını Ramazan Ayının gelmesiyle süsleyerek ve İslam Medeniyetini tanıtan panolar hazırlayarak güzelleştiriyoruz. Katkılarından dolayı emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Son sınıf öğrencilerimize yönelik akademik rehberlik çalışmaları kapsamında sınavla öğrenci alan liselere gezi düzenleyerek öğrencilerimize çeşitli okulları tanıttık. Bu kapsamda okulumuzun tanıtımını yapmak için çevremizdeki okullara ziyaretler düzenleyerek okul tanıtımımızı yaptık.

Mrt

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine genel ve mesleki liseleri tanıtmak için yaptığımız gezilere devam ediyoruz. ilimizde bulunan Fen, Anadolu, İmam Hatip ve Güzel Sanatlar Liselerine öğrencilerimizi götürerek adı geçen liselerin tanıtımını yaptık. Ziyaret ettiğimiz okullara teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuz konferans salonunda yapılan etkinliklerle kutlandı. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz "Hayırda Yarışanlar Etkinliği" kapsamında deprem bölgesine gönderilmek için toplanan yardımları organize edip yerlerine ulaşmak üzere gönderdiler. İyiliği yaygınlaştırmak ve yaraları sarmak adına yaptıkları duyarlı davranışlardan dolayı tebrik ederiz.

Mrt

Baharın gelişiyle öğrencilerimizle birlikte okul bahçemizi çiçek ve fidanlarla yeşertiyoruz. Öğrencilerimizin de katılımıyla sınıflarımız bahçemizde uygun yerlere çiçek ve fidan dikiyorlar.

Şbt

Okulumuz kültür faaliyetleri kapsamında Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ömer Barış İnce öğrencilerimize "Bulaşıcı Hastalıklar" konusunda bilgi verdi. Değerli katkılarından dolayı Sayın Ömer Barış İnce'ye teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz kültür faaliyetleri kapsamında yazar buluşmaları yapmaya devam ediyor. Yazarımız Yaşar Bayraktar okulumuz öğrencileriyle buluştu. Öğrencilerimizle söyleşi ve kitap imzalama töreni gerçekleştirildi. Yazarımız Yaşar Bayraktar'a teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinin kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmek için okulumuzda çeşitli faaliyetler düzenleniyor. Öğretmenlerimiz derslerde kitap okumayı sevdirmek amacıyla çeşitli filmler, slaytlar ve internet sitelerinden paylaşımlarda bulunuyorlar. Yine kitap okumayı özendirmek amaçlı çeşitli gösteri ve tiyatrolar düzenleyip okulumuz toplantı salonunda öğrencilerimize tiyatro gösterisi yaptılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimizin mesleki gelişimlerini desteklemek için yaptığımız etkinlikler kapsamında cami ve müze ziyaretleri gerçekleştirdik. Mesleki bilgileri yerinde gören öğrencilerimiz uygulamalar konusunda bilgi sahibi oldu.

Şbt

Okulumuz öğretmenleri öğretmenlik mesleğinin etik ilkeleri ve temel değerleri kapsamında kitap okuyarak edindikleri bilgi ve tecrübeleri yapılan toplantıda birbirleriyle paylaştılar. Mesleki gelişim için önemli olan bu faaliyetin tekrar edilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Şbt

Okulumuz kütüphanesi ve sınıf kitaplıklarında bulunan kitaplarımızı öğrencilerimizin yaş seviyeleri ve ilgileri doğrultusunda zenginleştirerek okuma köşeleri oluşturduk. Öğretmenlerimizle beraber başlattığımız kitap okuma seferberliğiyle öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmeyi hedefliyoruz.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemi Sona erdi.

Ock

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE E-TWİNNİNG,E-GÜVENLİK,İNTERNET KULLANIMI VE BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ KONUSUNDA EĞİTİMLER VERİLDİ.

Ock

OKULUMUZ VELİLERİNE E-GÜVENLİK VE İNTERNET KULLANIMI İLE İLGİLİ SEMİNER VERİLDİ.