KONYA / SELÇUKLU - HAMİDİYE İMAM HATİP ORTAOKULU

Ock

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE HEM ONLINE HEM YÜZYÜZE E-GÜVENLİK ,E-SAFETY LABEL ,E-TWİNNİNG OKULU EĞİTİMLERİ VERİLDİ.

Hızlı Okuma Teknikleri Semineri

Ock

Okulumuz Futsal Takımı Konya İl Müsabakalarına katıldı. Takımımıza maçlarında başarılar dileriz.

Ara

18 Aralık Dünya Arapça Günü kutlamaları kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir. Yapılan yarışmada 5-D sınıfı birinci olmuştur. Etkinliklerimiz ve düzenlenen pano fotoğrafları yayındadır. Etkinliği düzenleyen Arapça öğretmenimiz Selda Pirbudak ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

OKULUMUZ E-SAFETY LABEL BRONZ ETİKETİ ALDI

Ekm

İmam Hatip Ortaokulları Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri kapsamında okulumuzda çeşitli faaliyetler düzenlendi. Sınıflarımızda İmam Hatip Okullarının kuruluşuna yönelik konuşmalar yapılıp konunun önemi hakkında öğrencilerimiz bilgilendirildi. Ayrıca etkinlikler kapsamında bir de pano hazırlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 99. yılını okulumuzda yapılan törenle coşkuyla kutladık. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Mevlit Kandili programı gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuz Yazar Buluşmaları kapsamında Eğitimci-Yazar Elçin Kuzucu ile öğrencilerimizi buluşturdu. Okulumuzda görev yapmış olan Elçin Kuzucu'ya katılımı için çok teşekkür ederiz. Programı düzenleyen Türkçe Öğretmenimiz Yaşar Kaya ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

Mevlana Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Yabancı Dil Şenliğine İngilizce tiyatro gösterisi ile katılan okulumuz katılımcılardan büyük beğeni kazandı. Tiyatroyu hazırlayan İngilizce öğretmenimiz Abdi Işık İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyit Ali Büyük'ten plaket aldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlattığı Konya 2023 Hedefine El Ele Projesi kapsamında okulumuz öğrenci ve öğretmenleri Şehit Teğmen Bayram Olgun İmam Hatip Ortaokulu ve Tepekent Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne ziyarette bulundu. Misafirperverliklerinden dolayı ziyaret ettiğimiz okulların yönetici, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı okulumuz öğrenci ve öğretmenleri olarak coşkuyla kutladık. Program kapsamında şiirler okundu, öğrencilerimizden oluşan koro şarkılar söyledi ve çeşitli enstrümanlarla öğrencilerimiz müzik dinletisi sundu. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencilerine ilimizdeki liseleri tanıtmaya devam ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencileri Trafik Haftasında yetkililerle birlikte cumartesi günü Adalhan Kavşağında etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılan yetkililere, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.